Friday, May 3, 2024
Banner Top

Puder dækket i et hjem er lige så vigtige som de møbler, de og du sidder på. De ideelle pudebetræk med puder vil støtte din ryg, nakke og skuldre og være en attraktiv finish til din sofa, stol eller seng.

Der er et væld af pudebetræk at vælge imellem nu, inklusive nyhedsformer som stjernepuder, sløjfepuder som Silketørklæder eller hjertepuder, der giver en fantastisk dekorativ finish til dit farveskema, men som ikke er helt praktiske. Den almindeligt brugte og standard firkantede pude med det rigtige fyld er perfekt, og endnu bedre er støttepuder som perfekte lændestøttepuder. Store puder er gode gulvpuder og giver ekstra rygstøtte på en sofa eller seng.

Hvad er de forskellige faktorer, du skal overveje, når du vælger pudebetræk?

Silkepudebetræk  kan laves af et vilkårligt antal forskellige materialer, inklusive læder og endda vinyl. Alligevel er de mest populære stoffer bomuld, hør, chenille, fløjl og silke, fordi de ikke kun er meget attraktive og komfortable og åndbare, men også vaskbare. Bomuldsstoffet omfatter chenille, hør og fløjl. De fleste former for bomuld kan bevare sin form, når de er våde, og kan modstå høje temperaturer.

Den taktile og bløde følelse af bomulds- og chenille-typer er skabt ved hjælp af forskellige vævninger. Som et stof produceret af silkepude er silke lidt mere skrøbeligt over for slid og kan gøres glat og let ved at bruge sollys og sved. På en mere positiv bemærkning har silkepuder ikke kun en luksuriøs og blød følelse, men er attraktive at se på og kan generelt håndvaskes. Derudover har Silk det misundelsesværdige ry for at være det stærkeste naturlige stof i verden.

Ingen pude ville være komplet uden den indvendige pudepude og Luksus sengetøj tilbud. Vær forsigtig, når du vælger din pudepude, da dette vil gøre eller ødelægge pudens støtte og udseende.

De billigste pudepuder på markedet er polyesterfyldte. De ser og føles behagelige såvel som lette, men holder ikke så længe som pudepuder af mikrofiber eller andefjer. I mellemprisklassen findes hulfiber- eller mikrofiberpudepuder. Disse har ofte et bomuldsbetræk og er polyester overlegne. De har en fremragende bounce-back og er langtidsholdbare og kan maskinvaskes, og et godt valg for allergikere. Mikrofiber er generelt en lidt bedre kvalitet end hulfiber. De er de tungeste pudepuder og skal fyldes op for at bevare deres form.

 

 

Banner Content

Related Article